Після наказу про зарахування на навчання до університету студентам, які  є призовниками та/або військовозобов’язаними необхідно прибути до відділу кадрів (кабінет №109, відповідальна особа за ведення військового обліку студентів , фахівець  Іванців Вікторія Олегівна).

При собі мати:

Оригінал та ксерокопію приписного посвідчення  (для призовників) або військового квитка/тимчасового посвідчення військовозобовязаного (для військовозобов’язаних).

 У ВІДДІЛІ КАДРІВ:

1.Надати копію приписного посвідчення ( військового квитка, тимчасового посвідчення замість військового квитка).

2.Оформити Довідку форми 20, яка підтверджує право призовника (військовозобов`язаного) на відстрочку від військової служби на період мобілізації. Довідку форми 20 студент-призовник отримує під підпис та особисто подає у перший рік навчання не пізніше як до 01 жовтня до ТЦК та СП (військкомату), в якому він перебуває на військовому обліку.

3.Студенти, які прибули на навчання з інших місцевостей і зареєстровані/чи будуть зареєстровані у студентському гуртожитку університету за адресою м. Львів вул. Під Голоском, 25, гурт. №3, повинні стати на облік у Шевченківському   РТЦК та СП м. Львова. Для цього потрібно  у відділі кадрів університету отримати Довідку форми 20 та подати іі до Шевченківського  РТЦК та СП м. Львова (за адресою Багуринська, 2)

4.Студенти, які є військовозобов’язаними щороку особисто подають Довідку форми 20 до РТЦК та СП, в якому вони перебувають на військовому обліку.

 

Аспірантам Довідка форми 20 видається при пред’явленні довідки з аспірантури.

 

Відділ кадрів

Дошка оголошень ЛДУФК ім. Івана Боберського

© 2024 Дошка оголошень, Last Update: 25.04.2024